Eroare


← inapoi la Bliss Romania

Revista Tranzit pregateste o noua conferinta pe 24 si 25 mai la Sibiu, Hotel Hilton.

Tema acestei conferinte o reprezinta „Controlul costurilor” si va include cateva sesiuni de tip seminar, la care se vor discuta urmatoarele subiecte:

  1. Cum a evoluat costul/km in ultimul an pentru firmele romanesti de transport? Care este costul finantarii firmelor de transport in Romania? Ne indreptam spre achizitiile cash sau leasingul financiar va prinde teren din nou? Ce avantaje aduce leasingul operational si de ce?
  2. Sistemele de fleet management, obligatorii pentru controlul consumului de combustibil
  3. Planificarea rutelor: cu Autoroute sau softuri specializate de planificare?
  4. Transport Management System, un instrument obligatoriu pentru a-ti cunoaste costurile exacte si a stabili un pret/kilometru corect
  5. Warehouse Management System – Ce sistem se potriveste cel mai bine propriei tale afaceri?
  6. Cat costa aceste sisteme IT si in cat timp se pot amortiza? Cum se pot finanta si cum se pot integra pentru un control absolut al costurilor de operare?


Pentru cei care doresc, exista posibilitatea de a face test drive cu cele mai economice camioane disponibile in portofoliul fiecarui importator in prezent. Rezultatele test-drive-ului (consum de combustibil, stil de conducere, greseli in manevrarea camionului – supraturarea inutila, franarea prea frecventa, neutilizarea Retarderului etc. – nota pentru sofer pentru modul de conducere) vor fi afisate in timp real pe monitoare montate in holul hotelului Hilton pentru a fi explicate atat celui care a condus, cat si celorlalti participanti.

De asemenea, furnizorii de softuri parteneri ai evenimentului (Axes Software, Ortec, WebEye, Windsoft, smartID) isi vor organiza centre de comanda, de la care se pot afisa/printa rapoartele pe care softurile pe care le dezvolta le pot oferi, pentru a explica cu exemple concrete beneficiile acestor sisteme pentru activitatile de transport, distributie si logistica).

In acelasi timp, reprezentantii Ministerului Transporturilor vor face o actualizare a aspectelor ridicate de transportatori cu ocazia conferintei Tranzit de la Cluj, pe 30 si 31 martie, si care s-au putut rezolva intre timp.

La aceasta conferinta, vom introduce si o sesiune de intalniri de afaceri, care va permite intalniri bilaterale intre participanti de cate 5-10 minute, cu inscrieri prealabile. Practic, cu o saptamana inainte de conferinta, veti primi lista tuturor participantilor, avand posibilitatea de a solicita intalniri de afaceri cu oricare dintre participanti. In functie de disponibilitatea acestora, intalnirea va fi programata in intervalul de o ora stabilit in acest sens.

Cei care nu vor sa aiba intalniri de acest tip, pot socializa in cadrul pauzei de cafea, care a fost marita la o ora, in loc de 30 de minute, cat era pana acum.